Kamerunilainen banaani-ananas-avokadosalaatti

G
6 annosta

Valmistusohje

1 tlk kookosmaitoa
2 rkl paahdettuja maapähkinöitä hienonnettuna
2 kypsää banaania, kuorittuna ja viipaloituna
1 pieni ananas, kuorittuna ja viipaloituna
2 avokadoa, kuorittuna ja viipaloituna

1 . Kiehauta kookosmaitoa, kunnes se paksunee. Laita kattila jäähtymään.
2 . Paahda maapähkinöitä kuumalla, kuivalla paistinpannulla. Murskaa paahdetut maapähkinät.
3 . Lado banaanit, ananas ja avokado kerroksittain tarjoiluastiaan.
4. Lisää hedelmäsalaatin päälle jäähtyneet maapähkinät ja kookosmaito.
5. Tarjoile kylmänä.


Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.53 kg CO2 ekv
  • Energia 310 kcal/annos
  • Rasva 23.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 13.8 g
  • Proteiini 4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 26.6 g
  • Sokerit 16.2 g
  • Kuitu, kokonais- 6.8 g
  • Natrium 14.5 mg
  • Kalsium 32.8 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 33.6 mg