Hedelmäpannari

6 annosta

Valmistusohje

½ l maitoa
2 munaa
1 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
2 omenaa
2 banaania
1 rkl margariinia
kanelia

  1. Sekoita munat ja pari desiä maitoa kierrevatkaimella.
  2. Sekoita jauhot munamaitoseokseen. Lisää koko ajan sekoittaen loppu maito ja suola.
  3. Anna taikinan turvota ainakin 30 minuuttia.
  4. Laita uuni lämpiämään 200°C:seen.
  5. Kuori hedelmät, paloittele banaanit ja raasta omenat.
  6. Voitele uunipannu tai käytä leivinpaperia. Kaada taikina pannulle ja kypsennä sitä uunissa kunnes se on hiukan hyytynyt (n.10 min.).
  7. Levitä omenaraaste ja banaaniviipaleet pannukakun päälle. Tupsuttele pannarin pintaan kanelia.
  8. Paista pannukakku kypsäksi (n. 20 minuuttia).
  • Ohjeen ainemääristä tulee ohut uunipellillinen pannaria.
    Paksumpi pannari tulee puolikkaan uunipellin kokoisella uunipannulla.
Hiilijalanjälki
0.48 kg CO2 ekv
  • Energia 246 kcal/annos
  • Rasva 6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 8.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 43.1 g
  • Sokerit 14.9 g
  • Kuitu, kokonais- 3.3 g
  • Natrium 267.2 mg
  • Kalsium 124.1 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 6.9 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus