Hedelmäpannari
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/hedelm_pannari-1.jpg
Hedelmäpannari
-
Avainsanat:
- Jälkiruoat
Valmistusohje
½ l maitoa
2 munaa
1 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
2 omenaa
2 banaania
1 rkl margariinia
kanelia
- Sekoita munat ja pari desiä maitoa kierrevatkaimella.
- Sekoita jauhot munamaitoseokseen. Lisää koko ajan sekoittaen loppu maito ja suola.
- Anna taikinan turvota ainakin 30 minuuttia.
- Laita uuni lämpiämään 200°C:seen.
- Kuori hedelmät, paloittele banaanit ja raasta omenat.
- Voitele uunipannu tai käytä leivinpaperia. Kaada taikina pannulle ja kypsennä sitä uunissa kunnes se on hiukan hyytynyt (n.10 min.).
- Levitä omenaraaste ja banaaniviipaleet pannukakun päälle. Tupsuttele pannarin pintaan kanelia.
- Paista pannukakku kypsäksi (n. 20 minuuttia).
- Ohjeen ainemääristä tulee ohut uunipellillinen pannaria.
Paksumpi pannari tulee puolikkaan uunipellin kokoisella uunipannulla.
0.48 kg CO2 ekv
- Energia 246 kcal/annos
- Rasva 6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
- Proteiini 8.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 43.1 g
- Sokerit 14.9 g
- Kuitu, kokonais- 3.3 g
- Natrium 267.2 mg
- Kalsium 124.1 mg
- Rauta 1.4 mg
- C-vitamiini 6.9 mg
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
1/2 tlKaneli, jauhettu
-
1 rklMargariini 80%, flora leivontaan ja ruoanlaittoon
-
200 gBanaani, kuorittu
-
2 keskikokoinen annos (200.0 g)Omena, ulkomainen, kuorittu
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
2 dlJauho, vehnäjauho, puolikarkea
-
1 dlOhrajauho
-
2 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
-
5 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug