Kinkku-rieskarulla
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/rieskarulla_pysty.jpg
Kinkku-rieskarulla
-
Avainsanat:
- Junnukokki
- Kananmunaton
- Välipalat
Valmistusohje
yhdelle
1 iso, ohut rieska (iso, 15–20 cm)
1-2 rkl tuorejuustoa
2 siivua palvikinkkua
4 kurkkuviipaletta
2 tomaattiviipaletta
1 salaatinlehti
3 paprikasuikaletta
- Voitele rieska tuorejuustolla. Tuorejuusto voi olla myös maustettua.
- Laita rieskan päälle salaatinlehti, palvikinkkua, ohuita kurkku- ja tomaattiviipaleita ja paprikasuikaleita.
- Kierrä rieska rullalle. Voit leikata rieskan kahteen osaan, jotta se on helpompi syödä.
Testattu Marttakeittiössä
0.77 kg CO2 ekv
- Energia 238 kcal/annos
- Rasva 5.4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
- Proteiini 11 g
- Hiilihydraatti erotuksena 37.6 g
- Sokerit 3.3 g
- Kuitu, kokonais- 2.9 g
- Natrium 669.1 mg
- Kalsium 46 mg
- Rauta 1.5 mg
- C-vitamiini 36.2 mg
Pääraaka-aineet
-
30 gKokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 %
-
15 gPaprika, punainen
-
5 gLehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso
-
30 gTomaatti
-
20 gKurkku
-
1 1/2 rklTuorejuusto, rasvaa 13 %
-
70 gSekaleipä, rieska, peruna-ohra,vesi vehnäjauho, teollinen