14.3. Rakas ruisleipä -kurssi, Joensuu
Ensimmäinen Rakas ruisleipä -ilta oli yleisömenestys. Järjestämme Suomen kansallisruoan kunniaksi uuden tilaisuuden. Ruisleipä-illan aikana käydään läpi havaintoesityksenä perinteiseen taikinajuureen tehdyn ruisleivän teon eri vaiheet. Lisäksi perehdytään rukiin merkitykseen ravitsemuksessamme. Lopuksi maistellaan ruisleipää ja iltateetä. Kurssilaiset saavat mukaansa taikinanjuuren ja Limppua ja röpörieskaa -kirjasen.
Ohjaajina
- Tiina Anola-Pukkila, kotitalousasiantuntija,
- Ringa Remes, ravitsemusterapeutti ja
- Marjatta Lappalainen, kokenut leivänpaistaja-martta.
Taikinajuuri on Pohjois-Karjalan Marttojen kunniajäseneltä Eeva Mikkolalta.
Ilmoittautuminen ja lisätietoa
https://www.martat.fi/piirit/pohjois-karjala/tapahtumakalenteri/14.3-17-19-rakas-ruisleipa/