|

|

Nyt puhutaan lehmänmaidosta ja kaurajuomista

Marttojen neuvonnassa kannustetaan kohtuullistamaan lihan ja siitä valmistettujen tuotteiden sekä maitotuotteiden kulutusta kansallisten ravitsemussuositusten mukaiselle tasolle. Taso on lihan kulutuksen osalta enintään puolikiloa viikossa, jonka tällä hetkellä varsinkin suomalaiset miehet ylittävät reippaasti. Ruoanvalmistuksessa kannustamme kokeilemaan erilaisia kasvipohjaisia ruoanvalmistustuotteita. Tuottamamme neuvonta-aineisto on sopivaa monenlaiselle ruokailijalle ja pyrimme antamaan vinkkejä, miten eläinperäisiä tuotteita voi korvata kasvipohjaisilla. Kehitämme myös mm. ruokaohjeita, joiden raaka-aineet ovat kasvipohjaisia, jotta saisimme suomalaiset innostumaan monipuolisemmin mm. papujen ja herneiden, erilaisten viljojen sekä niistä valmistettujen tuotteiden käyttöön.

Lue lisää Kestävä arki -blogista tarkemmin, miten Martoissa toimimme.

Lisätietoja

Kehittämispäällikkö Maija Soljanlahti, puh. 050 535 4006

Kehittämispäällikkö Emmi Tuovinen, puh. 040 821 9099

muokattu 28.10. klo 15:33