Herkkuhyrrät
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/12/IMG_8616-1-480x640.jpg)
Helposti hyvää ja vaikka ruokien jämiä hyödyntäen…
Valmiista torttutaikinasta paistetaan torttusia, hyrriä ilman täytteitä. Paiston jälkeen kannattaa kohonnut torttu painaa keskeltä kasaan lusikalla. Jäähtyneiden hyrrien keskustaan voi laittaa mieleistään täytettä.
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/12/IMG_8618-497x640.jpg)
Itse pistin yhtenä päivänä päälle graavia, smetanaa, punasipulia ja mätiä. Toisena päivänä hyrrätt saivat päälleen savulohitahnaa, jossa oli kalan lisäksi creme fraiche, sipuli, tilli, kananmuna.
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/12/IMG_8623-480x640.jpg)
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/12/IMG_8820-640x506.jpg)