Yllätys, yllätys
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/06/IMG_5445-640x480.jpg)
Tarvitset saviruukun, jonka vuoraat leivinpaperilla. Tehosekoittimella saat hienonnettua saaristolaislimppua ja purkillisesta tuorejuustoa saat tuunaamalla kivan dipin. Sitten vielä nippu retiisejä ja eikun ruukun täyttöön.
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/06/IMG_5451-600x600.jpg)
Ruukun pohjalle tuorejuustoa ja retiisit sekaan istutellen. Limpun muruset lisäät vielä ”mullaksi”…
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/06/IMG_5448-2-480x640.jpg)
Dadaa… se on siinä! Kerrassaan ilahduttava alkupalayllätys kesäiseen ruokapöytään. Jokaiselle ruokailijalle voi tehdä oman dippiruukkunsa.
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/06/IMG_5449-2-480x640.jpg)
Sitten vaan sadonkorjuuhommiin.
![](https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/06/IMG_5450-1-600x600.jpg)
Rouskis!