Takaisin tapahtumalistaukseen

Ketjukoulutus Martoille Hämeenlinna – Villit vihannekset lautaselle

Luonnosta kerättävät villivihannekset ovat ekologista, ravitsevaa, kevyttä ja taloudellista ruokaa. Villivihannesten kerääminen, säilöntä ja käyttö ovat myös osa kestävää ja resurssiviisasta ruokajärjestelmää. Lisäksi luonnossa liikkuminen kohentaa kuntoa sekä vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin. Kurssilla opetellaan villivihannesten tunnistamista ja kesytetään villit maut lautaselle herkulliseen muotoon.

Ketjukoulutukset on tarkoitettu marttajäsenille, ja se on maksuton. Ketjukoulutuksen opit on tarkoitus viedä eteenpäin omaan yhdistykseen.

Tietoa kurssista

  •  Kurssi järjestetään TO 22.5. klo 17–20 Marttakeskus Hämeenlinna, Birger Jaarlin katu 21 (sisäpiha).
  • Ilmoittaudu 14.5 mennessä.
  • Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, muu henkilökohtainen syy). Voit lähettää tilallesi toisen osallistujan.
  •  Ota kurssille mukaan oma essu jos löytyy ja sisäkengät.

Lisätietoja

• jaana.lehrback@martat.fi

Näin ilmoittaudut kurssille

• Valitse Lisää osallistuja.
• Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.

Lippuja saatavilla:

1