Makumatka Georgiaan – ruokakurssi, Hämeenlinna
Sanonta ”georgialaiset elävät syödäkseen” kuvastaa ruoan tärkeyttä Georgian kulttuurissa. Runsas mausteiden ja kasvisten, erityisesti munakoison käyttö, on tyypillistä georgialaisessa keittiössä. Maut ovat yksinkertaisia, syviä, runsaita ja voimakkaita, mutta eivät tulisia. Kurssilla tulevat tutuksi herkulliset georgialaiset pataruoat, hatsapurit, khinkalit ja monet muut maalle tyypilliset ruoat. Tule oppimaan ja ihastumaan georgialaiseen keittiöön!
Tietoa kurssista
- Kurssi järjestetään Ti 12.11. klo 17–20 Marttakeskus, Birger Jaarlin katu 21, Hämeenlinna.
- Kurssin hinta on jäsenet 40 €, muut 42 €. Ilmoittaudu 7.11. mennessä.
- Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, muu henkilökohtainen syy). Voit lähettää tilallesi toisen osallistujan.
- Ota kurssille mukaan oma essu jos löytyy ja sisäkengät.
Lisätietoja
• jaana.lehrback@martat.fi
Näin ilmoittaudut kurssille
• Valitse Lisää osallistuja.
• Jos olet marttajäsen, valitse marttajäsen. Jos et ole marttajäsen, valitse ei-marttajäsen.
• Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
• Paina Maksa.