10.6. Makumatka Georgiaan / Turku

Tervetuloa ruokakurssille valmistamaan ja maistelemaan Kaukasian houkuttelevia herkkuja.
Yrttien ja mausteiden aromit, tuoreet kasvikset ja hedelmät sekä iloinen ruokailu yhteisten aterioiden äärellä – niistä on georgialainen keittiö tehty!
Georgialaisessa ruoassa käytetään muun muassa tomaatteja, juustoja, pähkinöitä, sipuleita ja lihaa. Maukkaat kasvisruoat ja erilaiset leivät kuuluvat myös georgialaiseen keittiöön. Ilmasto-olosuhteet eri puolilla Georgiaa ovat erilaiset, minkä vuoksi alueellisia eroja ruokakulttuurissa on paljon.
Tällä kurssilla makuhermoja hemmotellaan, sillä ainutlaatuinen, täyteläinen ja mehevä kuvaavat hyvin georgialaista ruokaa.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 10.6. klo 17.00-20.00
- Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Yliopistonkatu 33 G, 3. krs.
- Sisältö: Opetus, oppimateriaalit, ruoan valmistaminen ohjatusti ja illan päätteeksi ruokailu.
- Hinta: Peruslippu 42 €, marttajäsenen hinta 35 €.
- Lisätiedot: pia.niemonen@martat.fi / 050 4099 047
Ilmoittautuminen
- Varaamalla lipun verkkokaupastamme ilmoittaudut tapahtumaan. Ilmoittautuminen on sitova.
- Varaa lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ täytä tietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. - Tarkasta, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
- Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina tiistaina 3.6.
Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietojesi luovutuksen Opintokeskus Siviksen osallistujarekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä: Osallistujarekisterin_tietosuojaseloste.pdf (ok-sivis.fi)