Takaisin tapahtumalistaukseen

10.6. Makumatka Georgiaan / Turku

Tervetuloa ruokakurssille valmistamaan ja maistelemaan Kaukasian houkuttelevia herkkuja.

Yrttien ja mausteiden aromit, tuoreet kasvikset ja hedelmät sekä iloinen ruokailu yhteisten aterioiden äärellä – niistä on georgialainen keittiö tehty!

Georgialaisessa ruoassa käytetään muun muassa tomaatteja, juustoja, pähkinöitä, sipuleita ja lihaa. Maukkaat kasvisruoat ja erilaiset leivät kuuluvat myös georgialaiseen keittiöön. Ilmasto-olosuhteet eri puolilla Georgiaa ovat erilaiset, minkä vuoksi alueellisia eroja ruokakulttuurissa on paljon.

Tällä kurssilla makuhermoja hemmotellaan, sillä ainutlaatuinen, täyteläinen ja mehevä kuvaavat hyvin georgialaista ruokaa.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 10.6. klo 17.00-20.00
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Yliopistonkatu 33 G, 3. krs.
  • Sisältö: Opetus, oppimateriaalit, ruoan valmistaminen ohjatusti ja illan päätteeksi ruokailu.
  • Hinta: Peruslippu 42 €, marttajäsenen hinta 35 €.
  • Lisätiedot: pia.niemonen@martat.fi / 050 4099 047

Ilmoittautuminen

  • Varaamalla lipun verkkokaupastamme ilmoittaudut tapahtumaan. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Varaa lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    → täytä tietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
  • Tarkasta, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina tiistaina 3.6.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietojesi luovutuksen Opintokeskus Siviksen osallistujarekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä: Osallistujarekisterin_tietosuojaseloste.pdf (ok-sivis.fi)

Lippuja saatavilla:

1