16.11. Suussa sulavaa suklaasta / Verkkoruokakurssi
Suklaa on monikäyttöinen raaka-aine. Myös makunsa puolesta se hemmottelee useita makunystyröitä.
Suklaa sopii niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin sellaisenaan makean nälkään.
Suussa sulavaa suklaasta -verkkoruokakurssilla pääset tutustumaan suklaan saloihin ruoanlaitossa. Kurssilla valmistetaan suklaa-balsamicosalaatinkastike, valkosuklaakatkaravut, erilaisille pihveille sopiva suklaakastike ja toki myös makeaa hyvää.
Kurssilla kuulet myös oivat opit ja hyvät niksit suklaan sulattamiseen.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään torstaina 16.11. 2023 klo 17.00–19.15
- Kurssin hinta on kaikille 25 € (sisältää ruokaohjeet, kauppalistan, etäopetuksen ja kurssitallenteen).
- Kurssi sopii aloittelijoille. Osallistuja voi itse päättää, kuinka monta ruokalajia haluaa valmistaa vai seuraako vain opetusta.
- Osallistuja hankkii tarvittavat raaka-aineet itse ennakkoon.
- Opettaja lähettää sähköpostitse viikkoa ennen kurssia linkin Martta-akatemiaan, josta löytyvät kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit. Rekisteröitymistä Martta-akatemiaan ei tarvita.
- Lisätiedot: emmi.lukkarila@martat.fi
Ohjeita kurssilaisille
- Opetus järjestetään Teams-kurssialustalla, johon lähetetään suora osallistumislinkki. Huomioithan, että linkki kurssille ja Martta-akatemiaan lähetetään siihen sähköpostiin, jolla kurssille ilmoittaudut. Olethan tarkkana, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu ja aktiivisessa käytössä. Tarkistathan, etteivät materiaalit myöskään tule roskapostiisi.
- Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen tai puhelimen internet-yhteydellä ja oman laitteen peruskäyttötaidot.
- Kurssista nauhoitetaan tallenne, joka on kurssille ilmoittautuneiden käytössä kahden viikon ajan.
Ilmoittautuminen
- Ilmoittaudut kurssille ostamalla lipun verkkokaupastamme. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.11.