Takaisin tapahtumalistaukseen

7.11. Juureksista juhlaa / Turku

Ruokaa perunasta ja juureksista.

Peruna on tuttu mukulakasvi. Se on suomalaisten perusruokaa, edullinen ja saatavilla ympäri vuoden. Tiesitkö, että peruna sisältää magnesiumia 12 kertaa enemmän kuin valkoinen pasta? Peruna kannattaa huomioida myös C-vitamiinin lähteenä, sillä sadassa grammassa kuorineen keitettyä perunaa on 8,5 milligrammaa C-vitamiinia.

Juurekset, kuten palsternakka, mustajuuri, porkkana ja lanttu, sisältävät paljon aromi- ja väriaineita. Ne tuovat ruokaan makua, tuoksua ja toki myös väriä ja näyttävyyttä. Juurekset ovat monikäyttöisiä ja niissä on erittäin hyvät ravintoarvot.

Kurssilla valmistetaan sekä arkiruokia että joulun juhlapöydässä maistuvia ruokia.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 7.11. klo 17 – 20.
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Yliopistonkatu 33 G, Turku
  • Hinta: Peruslippu 39 €, marttajäsenen lippu 34 €.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
  • Lisätiedot: pia.niemonen@martat.fi tai 050 4099 407

Ilmoittautuminen

  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.11.