Noudatamme kurssitoiminnassa viranomaissuosituksia. Päivitämme toimintaohjeita tarpeen mukaan. Tässä kurssilaisille lyhyet ohjeet siihen, miten toimimme ruokakursseilla.
- Kurssille saa tulla vain terveenä. Mikäli kurssilaisella on esimerkiksi flunssan oireita, pyydetään häntä etsimään itselleen sijainen.
- Pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Pesemme kurssilla käsiä tavallista tiheämmin. Kurssilaisten käytössä on myös desinfioivaa käsihuuhdetta ja kertakäyttökäsineitä. Kankaiset käsipyyhkeet on poistettu käytöstä ja käytämme ainoastaan kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä.
- Pidämme hyvät turvavälit. Olemme pienentäneet ryhmäkokoa ja järjestäneet keittiö- ja ruokailutilat niin, että turvavälit on mahdollista pitää koko kurssin ajan. Kotitalousasiantuntijamme ohjaavat toimintaa turvavälin päästä.
- Työskentelemme ja ruokailemme pienryhmissä. Suurin osa raaka-aineista jaetaan valmiiksi pienryhmien keittiöihin, jotta ylimääräinen kulkeminen keittiössä olisi mahdollisimman vähäistä.
- Voit halutessasi ottaa mukaan oman kasvomaskin, jota käyttää työskentelyn aikana.
- Mikäli et halua osallistua ruokailuun, voit pakata oman annoksesi kotiin vietäväksi.
- Pesemme kaikki työvälineet pinnoitettuja kattiloita ja pannuja lukuunottamatta pesukoneessa.
- Olemme tehostaneet tilojemme siivousta ja käytämme desinfioivaa puhdistusainetta.
- Pidämme kaikkien kurssilaisten yhteystiedot tallessa mahdollisen tartuntaketjun selvittämiseksi.
- Lisätietoja saat oman kurssisi ohjaajalta.