Härkäpavut tutuksi
Härkäpavut tutuksi
Kurssimateriaalina käytimme Härkäpavut tutuksi -kursseilla Pro Agrian Vastuullista proteiinia pöytään -hankkeen materiaalia:
- Kotimaista kasviproteiinia kaikkiin keittiöihin
- Kasviproteiini – Vastuullisesti hyvää terveydelle ja ympäristölle
- Härkäpapu leivonnassa, juurileipä ja pulla
Härkäpavut olivat aiheena Pohjois-Karjalan Martat vinkkaa FB-livessä, virtuaalimarttaillassa 9.11.2020:
Voiko korvapuustitaikinaan laittaa härkäpapujauhoja, miten keittiömestari tarjoilee härkäpapua asiakkaille ja mitä erityistä on härkäpapuruokien maustamisessa? Pielisjoen rannalla Niina Jaakkola Jaakkolan elintarviketukusta, Pasi Venäläinen Utran Uittotuvalta ja Tiina Anola-Pukkila Pohjois-Karjalan Martoilta jakavat parhaita kokemuksiaan tulevaisuuden härkäpavusta. Härkäpapu yllättää -jakso Martat haastaa -podcastissa.
Härkäpaputeemalla oli huhtikuussa RUOKAMESSUT netissä -virtuaalitapahtumassa. Tallenteet ohjelmista pääset katsomaan täältä. Sivu latautuu hitaasti, koska videoita on niin monta ja ne tarvitsevat latautuakseen hyvän verkkoyhteyden. Härkäpavut olivat aiheena pe 23.4. klo 16 , joten se löytyy vähän alempaa messutallenteista.