Banaanipallot

G
8 annosta

Valmistusohje

2 kypsää banaania
2,5 dl kaura- tai ruishiutaleita
1 dl kuivattuja karpaloita tai rusinoita
0,5 tl kanelia tai kardemummaa

  1. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää soseeseen kaikki loput ainekset.
  2. Muotoile massasta palloja ja laita leivinpaperille.
  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Vinkki! Nauti joko välipalana, retkellä tai vaniljajäätelön kanssa jälkiruokana.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.12 kg CO2 ekv
  • Energia 92 kcal/annos
  • Rasva 1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 2.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.9 g
  • Sokerit 8.9 g
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Natrium 0.8 mg
  • Kalsium 17.5 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 3.1 mg