Basilikainen kurpitsapaistos
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/kurpitsapaistosnetti.jpg
Basilikainen kurpitsapaistos
-
Avainsanat:
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Kesä
- Uuni- ja pataruoat
Valmistusohje
1/2 kg tomaattia
pienehkö kesäkurpitsa
200 g viipaloitavaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
tuoretta basilikaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
- Viipaloi tomaatit, kurpitsa ja juusto ohuiksi viipaleiksi.
- Lado viipaleet limittäin uunivuokaan, väliin tuoretta basilikaa, suolaa ja pippuria.
- Paista 175°C:ssa uunissa noin 20-25 minuuttia.
–
Tarjoa tuoreen, hyvän leivän kanssa.
Testattu Marttakeittiössä
1.11 kg CO2 ekv
- Energia 187 kcal/annos
- Rasva 12.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 7.1 g
- Proteiini 10.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 9.3 g
- Sokerit 6.7 g
- Kuitu, kokonais- 1.5 g
- Natrium 797.1 mg
- Kalsium 317.3 mg
- Rauta 1.1 mg
- C-vitamiini 28.6 mg
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
1/2 tlmustapippurirouhetta
-
1/2 tlsuolaa
-
3 rkltuoretta basilikaa
-
200 gviipaloitavaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
-
200 gkesäkurpitsaa (pienehkö)
-
500 gtomaattia