Broileri-parsakaalipasta

4 annosta

Valmistusohje

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 parsakaali (n. 400g)
2 rkl öljyä
n. 300 g broilerin fileesuikaleita
½ tl kurkumaa
1 tl broilerimaustetta
suolaa
300 g täysjyväpastaa
8 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
2 dl pakasteherneitä
n. 70g tuoretta tai pakaste pinaattia
mustapippuria

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi.
  2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja paista hetki.
  3. Lisää sipulit, kurkuma, broilerimauste ja suola. Kääntele ja lisää tarvittaessa samalla tilkka vettä.
  4. Lisää kattilaan parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.
  5. Lisää vielä herneet, pinaatti sekä mustapippuria, sekoita varovasti käännellen, kuumenna ja anna tekeytyä vielä pari minuuttia.
  6. Maista ja mausta mieleiseksi.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.83 kg CO2 ekv
  • Energia 470 kcal/annos
  • Rasva 10.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Proteiini 33.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 70.4 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Kuitu, kokonais- 10.3 g
  • Natrium 878.8 mg
  • Kalsium 113.6 mg
  • Rauta 4.9 mg
  • C-vitamiini 106.1 mg