Broileri-parsakaalipasta
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/10/one-pot-kana-parsakaalipasta.jpg
Broileri-parsakaalipasta
Valmistusohje
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 parsakaali (n. 400g)
2 rkl öljyä
n. 300 g broilerin fileesuikaleita
½ tl kurkumaa
1 tl broilerimaustetta
suolaa
300 g täysjyväpastaa
8 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
2 dl pakasteherneitä
n. 70g tuoretta tai pakaste pinaattia
mustapippuria
- Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi.
- Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja paista hetki.
- Lisää sipulit, kurkuma, broilerimauste ja suola. Kääntele ja lisää tarvittaessa samalla tilkka vettä.
- Lisää kattilaan parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.
- Lisää vielä herneet, pinaatti sekä mustapippuria, sekoita varovasti käännellen, kuumenna ja anna tekeytyä vielä pari minuuttia.
- Maista ja mausta mieleiseksi.
Testattu Marttakeittiössä
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
0.83 kg CO2 ekv
- Energia 470 kcal/annos
- Rasva 10.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
- Proteiini 33.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 70.4 g
- Sokerit 3.7 g
- Kuitu, kokonais- 10.3 g
- Natrium 878.8 mg
- Kalsium 113.6 mg
- Rauta 4.9 mg
- C-vitamiini 106.1 mg
Pääraaka-aineet
-
0.5 tlSuola, pöytäsuola
-
1 tlMausteet, currya
-
70 gPinaatti
-
100 gHerne
-
1 kplKasvisliemikuutio
-
300 gMakaroni, täysjyvä
-
300 gBroileri, rintafilee, nahaton
-
2 rklRypsiöljy
-
400 gParsakaali
-
14 gValkosipuli
-
1 kplSipuli