Broilerikasari
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/08/Broilerikasari.jpg
Broilerikasari
Valmistusohje
2 rkl öljyä
1 tl currya
½ tl inkivääriä
400 g broilerisuikaleita
suolaa
100 g purjoa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl rakuunaa
1 kanaliemikuutio
6 dl vettä
4 dl (ohra)makaronia
100 g pakastemaissia (½ pss)
- Kuumenna öljy kasarissa, sekoita curry ja inkivääri joukkoon.
- Lisää broilerisuikaleet ja ruskista kevyesti. Mausta suolalla.
- Lisää ohuiksi suikaloitu purjo ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Kuullota hetki ja lisää rakuuna, liemikuutio ja vesi. Anna kiehahtaa.
- Lisää makaronit kasariin.
- Keitä noin 10 minuuttia tai kunnes makaronit ovat kypsiä.
- Lisää joukkoon maissit ja kuumenna.
- Maista ja mausta mieleiseksi.
Testattu Marttakeittiössä
0.74 kg CO2 ekv
- Energia 415 kcal/annos
- Rasva 12.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
- Proteiini 28.5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 55.5 g
- Sokerit 1.9 g
- Kuitu, kokonais- 3.5 g
- Natrium 897.8 mg
- Kalsium 50.1 mg
- Rauta 3.1 mg
- C-vitamiini 9.8 mg
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
0.5 tlSuola, pöytäsuola
-
1/2 tspInkivääri, jauhettu
-
100 gMaissi, jyvät
-
4 dlMakaroni, pasta
-
6 dlVesi, vesijohtovesi
-
1 kplKanaliemikuutio, sisältää vehnää
-
1 rklRakuuna, kuivattu
-
7 gValkosipuli
-
100 gPurjosipuli
-
400 gBroilerisuikale, keskiarvo
-
1 tlMausteet, currya
-
2 rklRypsiöljy