Café au lait
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/kahvi1-1.jpg
Café au lait
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Juomat
Valmistusohje
kahdelle
2 dl vettä
2 rkl kahvijauhetta (espressoa)
2 dl maitoa
sokeria
1. Valmista kahvi tavalliseen tapaan.
2. Kuumenna maito kiehuvaksi.
3. Kaada kuppeihin yhtä aikaa kuuma maito ja kahvi.
4. Mausta sokerilla.
(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)
0.21 kg CO2 ekv
- Energia 93 kcal/annos
- Rasva 1.7 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
- Proteiini 4.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 19 g
- Sokerit 10.7 g
- Natrium 47 mg
- Kalsium 136.7 mg
- Rauta 0.5 mg
- C-vitamiini 1.1 mg
Pääraaka-aineet
-
1 rklSokeri
-
2 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
2 keskikokoinen annos (10.0 g)Kahvi, murukahvi, pikakahvi, valmistamaton
-
2 dlVesi, vesijohtovesi