Fetatäyte letuille
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2023/01/martat_fazer_kaura_reseptikuvaukset_porkkanaletut_vaaka_h.jpg
Fetatäyte letuille
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Dipit ja levitteet
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Suolainen leivonta
- Välipalat
Valmistusohje
1 pkt (200 g) fetajuustoa
1 dl kreikkalaistyylistä kauragurttia
2 tl kuivattua timjamia
½ tl mustapippuria
Lisäksi
tomaattia
kurkkua
salaatinlehtiä
- Murustele feta kulhoon ja lisää muut aineet. Sekoita tahnaksi haarukalla tai sähkövatkaimella.
- Tarjoa porkkanalettujen kanssa fetatahnaa, kurkkua, tomaattia ja salaatinlehtiä.
Ruokaohje on toteutettu Marttaliiton ja Fazerin yhteistyönä.
Testattu Marttakeittiössä.
- Energia 159 kcal/annos
- Rasva 11.4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 7.5 g
- Proteiini 7.8 g
- Hiilihydraatti erotuksena 6.8 g
- Sokerit 3.8 g
- Kuitu, kokonais- 0.7 g
- Natrium 463.7 mg
- Kalsium 288.2 mg
- Rauta 0.8 mg
- C-vitamiini 4.7 mg
Pääraaka-aineet
-
20 gSalaatti, vihreä
-
50 gKurkku
-
1 kplTomaatti
-
3 gMustapippuri
-
2 tlTimjami, tuore
-
100 gHapatettu kauravalmiste, maustamaton, yosa naturell, d-vitamiinia, probiootteja
-
200 gJuusto, feta