Fisunyytit

G
4 annosta

Valmistusohje

500 g pakastekasvissuikaleita
300 g nahatonta lohta tai kirjolohta
1 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa
½ dl hienonnettua tilliä
tilliä ja sitruunaa koristeeksi

1. Paista kasvissuikaleet kevyesti pannulla. Jaa kasvissuikaleet neljän foliopalan päälle.
2. Leikkaa kala neljään yhtä suureen osaan ja pane kasvisten päälle.
3. Ripota pinnalle sitruunapippuria, suolaa ja hienonnettua tilliä.
4. Kääri folio kiinni ja nosta nyytit uunipellille.
5. Kypsennä 200 asteessa 30–40 minuuttia.
6. Koristele valmiit, avatut nyytit tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoa tartarin ja salaatin kera.

VINKKI! Tarjoa nyyttien kanssa tartarkastiketta.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.83 kg CO2 ekv
  • Energia 173 kcal/annos
  • Rasva 8.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Proteiini 13.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.4 g
  • Sokerit 6 g
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Natrium 633.8 mg
  • Kalsium 146.3 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 24.3 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus