Grahamjauhopuuro vauvalle

4 annosta

Valmistusohje

½ l vettä
1 ¾ dl grahamjauhoja

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  2. Lisää jauhot hyvin vatkaten.
  3. Anna puuron hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Sekoita välillä.
  4. Valmista vesipohjaista puuroa voi säilyttää jääkaapissa pari päivää.

    Vinkki 1: Halutessasi puuron joukkoon voi lisätä soseutettuja marjoja tai hedelmiä.
    Vinkki 2: Lisää rintamaito tai äidinmaidonkorvike aina vasta lämmittämisen jälkeen kerta-annokseen. Kerta-annoksen voit kuumentaa mikroaaltouunissa tai kattilassa liedellä.

    Testattu Marttakeittiössä

Katso video

Hiilijalanjälki
0.06 kg CO2 ekv
  • Energia 77 kcal/annos
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 9.9 mg
  • Natrium 1.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Sokerit 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17 g
  • Proteiini 2.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.5 g