Huhtasienileivät
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/huhtasienileivat.jpg
Huhtasienileivät
-
Avainsanat:
- Kananmunaton
- Kevät
- Sienet
- Villiyrtit
- Välipalat
Valmistusohje
huhtasieniä
kevätsipulia
öljyä tai voita
suolaa
sitruunapippuria
paahtoleipää
margariinia tai voita
poimulehti- tai suolaheinäsilppua
- Viipaloi huhtasienet ja hienonna sipulit.
- Hauduta sieniä ja sipulia rasvassa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Mausta sienet varovasti suolalla ja pippurilla, älä peitä sienten hienoa makua liialla maustamisella.
- Paahda leivät, voitele ne ja levitä päälle sieni-sipuliseos.
- Koristele villivihannessilpulla.
Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv