Jää-kauracappuccino
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2023/01/martat_fazer_kaura_reseptikuvaukset_juomat_valipalapatukat_vaaka_h.jpg
Jää-kauracappuccino
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Juomat
- Kananmunaton
- Maidoton
- Vegaaninen
Valmistusohje
2 dl kaurajuomaa
1 dl vahvaa kahvia
1–2 rkl vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
Lisäksi
jäitä
- Mittaa kaurajuoma, kahvi ja siirappi kannelliseen astiaan. Ravista sekaisin.
- Kaada juoma jäillä täytettyyn lasiin. Nauti heti.
Ruokaohje on toteutettu Marttaliiton ja Fazerin yhteistyönä.
Testattu Marttakeittiössä.
Hiilijalanjälki
0.69 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 214 kcal/annos
- Rasva 3.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
- Proteiini 2.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 51.4 g
- Sokerit 36.1 g
- Kuitu, kokonais- 1.2 g
- Natrium 120.2 mg
- Kalsium 272.2 mg
- Rauta 2.3 mg
Pääraaka-aineet
-
2 rklSiirappi
-
100 gKahvijuoma, pannukahvijuoma
-
200 gKaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja