Jää-kauracappuccino

1 annosta

Valmistusohje

2 dl kaurajuomaa
1 dl vahvaa kahvia
1–2 rkl vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
Lisäksi
jäitä

  1. Mittaa kaurajuoma, kahvi ja siirappi kannelliseen astiaan. Ravista sekaisin.
  2. Kaada juoma jäillä täytettyyn lasiin. Nauti heti.

Ruokaohje on toteutettu Marttaliiton ja Fazerin yhteistyönä.

Testattu Marttakeittiössä.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.69 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 214 kcal/annos
  • Rasva 3.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 2.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 51.4 g
  • Sokerit 36.1 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 120.2 mg
  • Kalsium 272.2 mg
  • Rauta 2.3 mg