Juustokeitto
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/05/IMG_1196-2.jpg
Juustokeitto
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Keitot
Valmistusohje
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
250 g sulatejuustoa
2 dl vähärasvaista ruokakermaa
1 dl suurustetta vaaleille kastikkeille
½ dl hienonnettua persiljaa
1. Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
2. Lisää ruokakerma ja kuumenna.
3. Suurusta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
4. Mausta pippurilla. Lisää joukkoon persilja.
1.03 kg CO2 ekv
- Energia 323 kcal/annos
- C-vitamiini 3.5 mg
- Rauta 0.4 mg
- Kalsium 401.8 mg
- Natrium 1206.2 mg
- Kuitu, kokonais- 0.2 g
- Sokerit 7 g
- Hiilihydraatti erotuksena 18.1 g
- Proteiini 13.3 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 14 g
- Rasva 23 g
Pääraaka-aineet
-
7 dlVesi, vesijohtovesi
-
1 kplKasvisliemikuutio
-
250 gSulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
-
2 dlRuoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %
-
1 dlMaizena suuruste ruskea/vaalea
-
3 rklPersilja