Kaarnikka-pihlajanmarjahyytelö

G
30 annosta

Valmistusohje

1 kg kaarnikoita
½ kg pihlajanmarjoja
7 – 8 dl vettä
noin 8 dl hillosokeria

  1. Laita variksenmarjat eli kaarnikat, riivityt pihlajanmarjat ja vesi kattilaan.
  2. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Siivilöi mehu.
  4. Sekoita mehuun sokeri ja keitä ilman kantta hiljalleen 10 – 15 minuuttia.
  5. Tölkitä kuumiin tölkkeihin ja sulje heti.

    Hyytelöä voit käyttää esim. liharuokien kanssa.
Hiilijalanjälki
0.21 kg CO2 ekv
  • Energia 112 kcal/annos
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 30.2 g
  • Sokerit 25.5 g
  • Kuitu, kokonais- 2 g
  • Natrium 0.6 mg
  • Kalsium 14 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 21.3 mg