Reetan kesäkurpitsakakku

12 annosta

Valmistusohje

2 munaa
2 dl sokeria
3 dl kuutioitua kesäkurpitsaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
1 rkl kardemummaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ dl rouhittuja saksanpähkinöitä
1 ¼ dl juoksevaa margariinia

  1. Voitele ja korppujauhota pitkänomainen kakkuvuoka.
  2. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna-sokerivaahtoon kesäkurpitsakuutiot.
  4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita vähin erin käännellen munavaahtoon.
  5. Lisää lopuksi juokseva margariini.
  6. Paista kakkua 175°C:ssa uunissa 50–60 minuuttia.
  7. Anna kakun jäähtyä hiukan ja kumoa se.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.15 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 220 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.8 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 112.5 mg
  • Natrium 140.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Sokerit 15.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 28.2 g
  • Proteiini 3.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.4 g
  • Rasva 10.7 g