Kalaisa munakasrulla
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/munakasrullanetti.jpg
Kalaisa munakasrulla
-
Avainsanat:
- Kala
- Uuni- ja pataruoat
- Välipalat
Valmistusohje
6 munaa
1 1/4 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
1/2 tl suolaa
Täyte:
n. 4 dl perattua kypsää kalaa, esimerkiksi lämminsavulohta tai kalasäilykettä
2–3 sipulia
2–3 rkl öljyä
1 dl kermaa tai tuorejuustoa
1 dl tillisilppua
mustapippuria
- Valmista ensin täyte. Hienonna sipulit ja hauduta ne öljyssä pehmeiksi.
- Hienonna kala. Yhdistä kaikki täytteen aineet keskenään.
- Vatkaa munat vaahdoksi ja lisää maito, jauhot ja suola.
- Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
- Kypsennä 225°C:ssa noin 15 min.
- Kaada kypsä levy voipaperille.
- Levitä täyte tasaisesti munakaslevylle ja kääri levy rullalle.
Tarjoa lämpimänä salaatin kera.
0.65 kg CO2 ekv
- Energia 312 kcal/annos
- Rasva 18.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.8 g
- Proteiini 19.7 g
- Hiilihydraatti erotuksena 18.4 g
- Sokerit 5.9 g
- Kuitu, kokonais- 0.8 g
- Natrium 465.1 mg
- Kalsium 159.6 mg
- Rauta 2 mg
- C-vitamiini 4.4 mg
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
1/2 tlMustapippuri
-
6 rklTilli, tuore
-
1 dlRuoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %
-
2 1/2 rklRypsiöljy
-
2 1/2 keskikokoinen annos (60.0 g)Sipuli
-
200 gLohi, lämminsavustettu
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
5 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
1 1/4 dlJauho, vehnäjauho, puolikarkea
-
6 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton