Kasvistäytteiset rieskarullat eli wrapit
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/11/Kasviswrapit.jpg
Kasvistäytteiset rieskarullat eli wrapit
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Junnukokki
- Kasvikset
- Kasvis
- Välipalat
Valmistusohje
Kasvistäyte:
3 porkkanaa
1–2 palsternakkaa
nippu kevätsipulia tai pala purjoa
tilkka vettä
1 rkl öljyä
suolaa
1 prk kevytranskankermaa (200 g)
piparjuuritahnaa
ripaus pippuria
hienonnettua kirveliä tai persiljaa
Lisäksi:
ohuita rieskoja
salaatinlehtiä
tomaattia, kurkkua, salsakastiketta tms.
- Valmista täyte. Kuori porkkanat ja palsternakat.
- Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli tai purjo.
- Hauduta kasvikset pehmeiksi kattilassa, jonka pohjalla on tilkka vettä ja öljyä. Mausta ripauksella suolaa. Anna jäähtyä.
- Sekoita täytteen joukkoon ranskankerma ja piparjuuritahna, mausta pippurilla ja kirvelillä tai persiljalla.
- Levitä täytettä rieskoille. Lisää väliin salaatinlehtiä ja kasvispaloja. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa tarvittaessa kahtia.
Testattu Marttakeittiössä