Kasvistäytteiset rieskarullat eli wrapit

Valmistusohje

Kasvistäyte:
3 porkkanaa
1–2 palsternakkaa
nippu kevätsipulia tai pala purjoa
tilkka vettä
1 rkl öljyä
suolaa
1 prk kevytranskankermaa (200 g)
piparjuuritahnaa
ripaus pippuria
hienonnettua kirveliä tai persiljaa
Lisäksi:
ohuita rieskoja
salaatinlehtiä
tomaattia, kurkkua, salsakastiketta tms.

  1. Valmista täyte. Kuori porkkanat ja palsternakat.
  2. Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli tai purjo.
  3. Hauduta kasvikset pehmeiksi kattilassa, jonka pohjalla on tilkka vettä ja öljyä. Mausta ripauksella suolaa. Anna jäähtyä.
  4. Sekoita täytteen joukkoon ranskankerma ja piparjuuritahna, mausta pippurilla ja kirvelillä tai persiljalla.
  5. Levitä täytettä rieskoille. Lisää väliin salaatinlehtiä ja kasvispaloja. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa tarvittaessa kahtia.

    Testattu Marttakeittiössä

Katso video