Kaurapuuro mikrossa

1 annosta

Valmistusohje

1 dl kaurahiutaleita
2 dl vettä
ripaus suolaa (ei vauvan puuroon)

1. Sekoita aineet lautasella. Älä peitä astiaa, sillä puuro kiehuu muuten helposti yli.
2. Kypsennä täydellä teholla noin 2-3 minuuttia. Sekoita välillä.
3. Anna jälkikypsyä hetki.

Testattu Marttakeittiössä

Katso video:

Katso video

Hiilijalanjälki
0.11 kg CO2 ekv
  • Energia 149 kcal/annos
  • Rasva 2.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.7 g
  • Sokerit 0.5 g
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Natrium 390.3 mg
  • Kalsium 23.3 mg
  • Rauta 2.5 mg