Kuuma omenahuuma

G
4 annosta

Valmistusohje

1 l omenatuoremehua
1 dl fariinisokeria
1 pala kanelitankoa
5–6 neilikkaa
(sitruunamehua)

  1. Lisää sokeri ja mausteet kylmän omenamehun joukkoon.
  2. Kuumenna mehu hitaasti ja hauduta 15 minuuttia.
  3. Siivilöi mehu ja tarjoa kuumana.

    Vinkki: Halutessasi voit maustaa mehun sitruunalla.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.73 kg CO2 ekv
  • Energia 200 kcal/annos
  • C-vitamiini 74.1 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 30.5 mg
  • Natrium 9.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 47.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 50.4 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0 g