Kyssäkaalisalaatti

G
4 annosta

Valmistusohje

1 kyssäkaali (n. 400 g)
1 valkosipulin kynsi
½-1 dl tuoreita yrttejä, kuten tilliä tai minttua
1 ½ dl paksua jogurttia (rasvaa 10 %)
1 rkl sitruunanmehua
1 tl dijonsinappia
½ tl suolaa
mustapippuria

1. Kuori ja raasta kyssäkaali.
2. Hienonna valkosipuli ja yrtit.
3. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Vinkki: Kokeile joukkoon myös omenaraastetta.

Hiilijalanjälki
0.45 kg CO2 ekv
  • Energia 76 kcal/annos
  • Rasva 4.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.5 g
  • Proteiini 2.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.6 g
  • Sokerit 5.8 g
  • Kuitu, kokonais- 2 g
  • Natrium 329.2 mg
  • Kalsium 96 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 63.2 mg