Lämmin Nizzan salaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2023/05/ikavuosiin_nizzan_salaatti_pysty2_h-683x1024-1-rotated.jpg
Lämmin Nizzan salaatti
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Gluteeniton
- Hävikkiherkut
- Kasvikset
- Kasvis
- Kesä
- Maidoton
- Salaatit
- Syksy
Valmistusohje
4 keitettyä perunaa (varhaisperuna)
4 keitettyä kananmunaa
2 punasipulia
150 g vihreitä papuja
10 kirsikkatomaattia
1 ruukku rucolaa
oliiviöljyä
balsamicoa
suolaa
pippuria
- Kiehauta tuoreet pavut napakan kypsiksi.
- Leikkaa punasipulit ja perunat lohkoiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa oliiviöljyn kanssa.
- Lisää joukkoon pavut ja minitomaatit. Mausta kasvikset kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja kaada maustuneet raaka-aineet pannulle.
- Lämmitä raaka-aineita hetki ja kaada kulhoon.
- Revi joukkoon rucola ja nostele päälle lohkotut kananmunat.
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
- Energia 142 kcal/annos
- C-vitamiini 27.2 mg
- Rauta 2.7 mg
- Kalsium 174.8 mg
- Natrium 258.9 mg
- Kuitu, kokonais- 2.7 g
- Sokerit 4.6 g
- Hiilihydraatti erotuksena 14.8 g
- Proteiini 8.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
- Rasva 6.7 g
Pääraaka-aineet
-
4 kplPeruna, punnittu kuorineen
-
4 kplKananmuna, kuorineen punnittu
-
2 kplSipuli
-
150 gPapu, vihreä
-
200 gTomaatti
-
500 gRucola
-
1 rklOliiviöljy
-
1 rklBalsamiviinietikka
-
0.5 tlSuola, pöytäsuola