Lämmin Nizzan salaatti

G
6 annosta

Valmistusohje

4 keitettyä perunaa (varhaisperuna)
4 keitettyä kananmunaa
2 punasipulia
150 g vihreitä papuja
10 kirsikkatomaattia
1 ruukku rucolaa
oliiviöljyä
balsamicoa
suolaa
pippuria

  1. Kiehauta tuoreet pavut napakan kypsiksi.
  2. Leikkaa punasipulit ja perunat lohkoiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa oliiviöljyn kanssa.
  3. Lisää joukkoon pavut ja minitomaatit. Mausta kasvikset kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kuumenna paistinpannu ja kaada maustuneet raaka-aineet pannulle.
  5. Lämmitä raaka-aineita hetki ja kaada kulhoon.
  6. Revi joukkoon rucola ja nostele päälle lohkotut kananmunat.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 142 kcal/annos
  • C-vitamiini 27.2 mg
  • Rauta 2.7 mg
  • Kalsium 174.8 mg
  • Natrium 258.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.7 g
  • Sokerit 4.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.8 g
  • Proteiini 8.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
  • Rasva 6.7 g