Lämpimät korvasienileivät

4 annosta

Valmistusohje

hiiva- tai ruisleipää
voita tai margariinia
esikäsiteltyjä korvasieniä
suolaa
basilikaa
tomaattia
juustoraastetta

  1. Ruskista *esikäsitellyt, hienonnetut korvasienet rasvassa pannulla ja mausta ne basilikalla ja suolalla.
  2. Voitele leivät ohuesti ja laita niille runsaasti korvasientä, sitten tomaattiviipaleita ja juustoraastetta.
  3. Kuorruta leivät uunissa 225-250°C:ssa kunnes juusto sulaa ja pinta saa vähän väriä.

* Esikäsitellyt korvasienet = sienet keitetty kahteen kertaan väljässä vedessä, 5 minuuttia /kerta, vesi vaihdettava välillä, vesi heitettävä pois. Huomioi keittämisen aikana hyvä tuuletus.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv