Lämpimät korvasienileivät
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/lampimat-korvasienileivat.jpg
Lämpimät korvasienileivät
Valmistusohje
hiiva- tai ruisleipää
voita tai margariinia
esikäsiteltyjä korvasieniä
suolaa
basilikaa
tomaattia
juustoraastetta
- Ruskista *esikäsitellyt, hienonnetut korvasienet rasvassa pannulla ja mausta ne basilikalla ja suolalla.
- Voitele leivät ohuesti ja laita niille runsaasti korvasientä, sitten tomaattiviipaleita ja juustoraastetta.
- Kuorruta leivät uunissa 225-250°C:ssa kunnes juusto sulaa ja pinta saa vähän väriä.
* Esikäsitellyt korvasienet = sienet keitetty kahteen kertaan väljässä vedessä, 5 minuuttia /kerta, vesi vaihdettava välillä, vesi heitettävä pois. Huomioi keittämisen aikana hyvä tuuletus.
Testattu Marttakeittiössä
0 kg CO2 ekv