Lehtikaalipesto

G
10 annosta

Valmistusohje

3–4 kotimaista lehtikaalin lehteä
100 g babypinaattia
0,5 dl auringonkukan siemeniä
0,5 dl basilikaa
2 tl valkoviinietikkaa
n. 1 dl rypsi- tai oliiviöljyä

  1. Poista lehtikaalin paksut lehtiruodit. Soseuta kaikki ainekset sekaisin sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Ravintosisältö

  • Energia 102 kcal/annos
  • Rasva 10.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.1 g
  • Sokerit 0.5 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 1.2 mg
  • Kalsium 16.5 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 17 mg