Limemarinoidut silakat

G
4 annosta

Valmistusohje

200 g silakkafileitä
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 limetti
1 rkl oliiviöljyä
pala tuoretta chiliä
persiljanoksa
suolaa

  1. Ota silakkafileistä selkäevä pois.
  2. Pane silakkafileet ihan pieneksi hetkeksi melko kuumalle paistinpannulle nahkapuoli alaspäin.
  3. Paista fileitä pannulla niin pieni hetki, että lihapuoli ei ehdi kypsyä.
  4. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Lado fileet matalareunaiselle vadille.
  5. Sekoita limetistä puristettu mehu ja öljy ja kaada fileiden päälle. Ripottele päälle hienonnettu chili ja persilja.
  6. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.37 kg CO2 ekv
  • Energia 92 kcal/annos
  • Rasva 6.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.9 g
  • Proteiini 7.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.6 g
  • Sokerit 0.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Natrium 327.3 mg
  • Kalsium 167.9 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 13.4 mg