Luumurullat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/luumurullat_id_14508.jpg
Luumurullat
-
Avainsanat:
- Joulu
- Junnukokki
- Makea leivonta
Valmistusohje
Joulutorttujen ohella voit tällä helpolla reseptillä tehdä joulupöytään myös pienempiä naposteltavia luumurullia. Taikinasta tulee 25-30 rullaa.
500 g pakastevoitaikinaa
n. 150 g luumumarmeladia
voiteluun munaa
1. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
2. Levitä sille ohut kerros luumumarmeladia.
3. Kääri levy rullaksi.
4. Leikkaa rullasta terävällä veitsellä noin sentin paksuisia viipaleita.
5. Pane viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle.
6. Voitele rullien ulkoreunat munalla.
7. Paista 225°C:ssa 12-15 minuuttia.
0.09 kg CO2 ekv
- Energia 84 kcal/annos
- Rasva 5.7 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
- Proteiini 1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 7.4 g
- Sokerit 2.4 g
- Kuitu, kokonais- 0.3 g
- Natrium 60 mg
- Kalsium 20.4 mg
- Rauta 0.2 mg
- C-vitamiini 0.2 mg
Pääraaka-aineet
-
1 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
-
150 gLuumumarmeladi, luumuhillo
-
500 gVoitaikina keskiarvo, täytteetön