Mausteinen herukkahillo

100 annosta

Valmistusohje

1 kg mustia viinimarjoja
600 g sokeria tai 4 dl hunajaa
3 tl kanelia
3 tl neilikkaa
2 tl muskottikukkaa
1 dl omenaviinietikkaa

  1. Keitä viinimarjoja ja sokeria/hunajaa noin 15 minuuttia.
  2. Lisää mausteet ja etikka.
  3. Keitä hiljalleen vielä 30 minuuttia.
  4. Tölkitä kuuma hillo puhtaisiin kuumennettuihin tölkkeihin.

    Säilytä kylmässä.
    Herukkahilloke sopii erinomaisesti linturuokien lisäkkeeksi.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.05 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 31 kcal/annos
  • C-vitamiini 12 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.8 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g