Minestronekeitto

8 annosta

Valmistusohje

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 tlk tomaattimurskaa
250 g kasvissuikaleita (pakaste)
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl timjamia tai oreganoa
1 tl sokeria
2 tl viinietikkaa
1 l kasvislientä
250 g vihreitä papuja (pakaste)
1 prk isoja valkoisia papuja (säilyke)
2 dl täysjyvämakaronia
silputtua persiljaa tai basilikaa

  1. Pilko sipulit pieneksi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja kuullota hetki.
  2. Lisää kattilaan tomaattimurska, kasvissuikaleet, mausteet ja liemi. Anna hautua noin 15 minuuttia.
  3. Lisää pavut ja makaronit ja keitä, kunnes makaronit ovat kypsiä.
  4. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  5. Ripottele lopuksi pinnalle silputtuja yrttejä.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta!

Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.68 kg CO2 ekv
  • Energia 519 kcal/annos
  • Rasva 27.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 25.2 g
  • Proteiini 26.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 51.9 g
  • Sokerit 6.2 g
  • Kuitu, kokonais- 5.8 g
  • Natrium 21318.9 mg
  • Kalsium 68.3 mg
  • Rauta 2.3 mg
  • C-vitamiini 20.2 mg