Mustikkapehmo

1 annosta

Valmistusohje

1 annos

1 dl piimää
1 dl jäätelöä
1 dl mustikoita
1 rkl leseitä

  1. Mittaa kaikki aineet kapeaan, korkeaan kulhoon.
    Jäätelön kannattaa antaa pehmitä hetki huoneenlämmössä.
  2. Sekoita pehmo sauvasekoittimella.
  3. Notkista maidolla jos tarvetta.
  4. Maista ja makeuta jos tarvetta
  5. Tarjoa heti.

    Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.46 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 203 kcal/annos
  • Rasva 9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Proteiini 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 26.6 g
  • Sokerit 17.3 g
  • Kuitu, kokonais- 3.5 g
  • Natrium 63.8 mg
  • Kalsium 208 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • C-vitamiini 10.7 mg