Mustikkapehmo
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/mustikkapehmonetti.jpg
Mustikkapehmo
-
Avainsanat:
- Junnukokki
- Jälkiruoat
- Kananmunaton
- Marjat
- Välipalat
Valmistusohje
1 annos
1 dl piimää
1 dl jäätelöä
1 dl mustikoita
1 rkl leseitä
- Mittaa kaikki aineet kapeaan, korkeaan kulhoon.
Jäätelön kannattaa antaa pehmitä hetki huoneenlämmössä. - Sekoita pehmo sauvasekoittimella.
- Notkista maidolla jos tarvetta.
- Maista ja makeuta jos tarvetta
- Tarjoa heti.
Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.46 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 203 kcal/annos
- Rasva 9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
- Proteiini 6.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 26.6 g
- Sokerit 17.3 g
- Kuitu, kokonais- 3.5 g
- Natrium 63.8 mg
- Kalsium 208 mg
- Rauta 1.2 mg
- C-vitamiini 10.7 mg
Pääraaka-aineet
-
1 rklLese, kauralese
-
1 dlMustikka, metsämustikka
-
1 dlJäätelö, kermajäätelö
-
1 dlPiimä, kevytpiimä, 2% rasvaa