Omena-kaurapaistos
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/omena-kaurapaistos-ID-24200.jpg
Omena-kaurapaistos
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Junnukokki
- Jälkiruoat
- Kananmunaton
- Marjat
Valmistusohje
6 omenaa
1 tl kanelia
Päälle:
1,5 dl (150g) sulatettua margariinia
1,5 dl fariinisokeria tai sokeria
4 dl kaurahiutaleita
1. Voitele uuninkestävä vuoka kevyesti margariinilla.
2. Kuutioi omenat. Laita omenakuutiot vuokaan ja ripottele kanelia päälle.
3. Sekoita sulatettu margariini, sokeri ja kaurahiutaleet eri kulhossa. Levitä seos omenakuutioiden päälle.
4. Kypsennä uunissa 220 asteessa, kunnes omenat ovat pehmenneet ja muruseos kullankeltaista, eli noin ½ tuntia.
5. Anna vetäytyä hetki.
6. Tarjoa lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Testattu Marttakeittiössä
Katso video
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
0.76 kg CO2 ekv
- Energia 443 kcal/annos
- Rasva 21.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 7.3 g
- Proteiini 3.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 63.1 g
- Sokerit 40.7 g
- Kuitu, kokonais- 5.2 g
- Natrium 152.4 mg
- Kalsium 28.3 mg
- Rauta 1.7 mg
- C-vitamiini 8 mg
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
1 tlKaneli, jauhettu
-
150 gMargariini 80%, flora leivontaan ja ruoanlaittoon
-
140 gKaurahiutale
-
130 gSokeri
-
6 keskikokoinen annos (200.0 g)Omena, ulkomainen, kuorittu