Omena-kurpitsahillo
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/10/kurpitsahillo.jpg
Omena-kurpitsahillo
Valmistusohje
500 g happamia omenia
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
500 g (6 dl) hillosokeria
- Poista omenoista siemenkodat.
- Raasta omenat ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi.
- Kaada raaste ja sitruunamehu kattilaan ja kuumenna.
- Lisää hillosokeri vähitellen ja keitä 15-20 minuuttia.
- Anna hillon jäähtyä n. 20 minuuttia.
- Tölkitä kuumiin lasitölkkeihin.
0.09 kg CO2 ekv
- Energia 47 kcal/annos
- C-vitamiini 2.9 mg
- Rauta 0.1 mg
- Kalsium 2 mg
- Natrium 0.7 mg
- Kuitu, kokonais- 0.4 g
- Sokerit 11.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 11.7 g
- Proteiini 0.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.1 g
Pääraaka-aineet
-
500 gOmena, ulkomainen, kuorittu
-
500 gKesäkurpitsa, zucchini
-
1/2 dlSitruunamehu
-
500 gSokeri