Omena-kurpitsahillo

50 annosta

Valmistusohje

500 g happamia omenia
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
500 g (6 dl) hillosokeria

  1. Poista omenoista siemenkodat.
  2. Raasta omenat ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi.
  3. Kaada raaste ja sitruunamehu kattilaan ja kuumenna.
  4. Lisää hillosokeri vähitellen ja keitä 15-20 minuuttia.
  5. Anna hillon jäähtyä n. 20 minuuttia.
  6. Tölkitä kuumiin lasitölkkeihin.
Hiilijalanjälki
0.09 kg CO2 ekv
  • Energia 47 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.9 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 2 mg
  • Natrium 0.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 11.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.7 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g