Omenainen mustikkatuorepuuro

Omenainen mustikkatuorepuuro on helppo ja maukas aamu- tai välipala, kun valmistat sen valmiiksi jääkaappiin.

Valmistusohje

1 dl kaurahiutaleita
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl maitoa
¾ dl mustikoita
½ omena raastettuna
1 rkl auringonkukansiemeniä
ripaus kardemummaa
(hunajaa tai makeutta tarvittaessa maun mukaan)

Pinnalle: mustikoita ja banaaniviipaleita

1. Pese omena ja raasta se karkeaksi raasteeksi.
2. Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään ja anna puuron tekeytyä hetki jääkaapissa.
3. Koristele puuro mustikoilla ja esimerkiksi banaaniviipaleilla.

Vinkki! Tämän tuorepuuron voi myös tehdä jo edellisenä iltana
jääkaappiin valmiiksi välipalahetkeä odottamaan.
Se maistuu myös aamiaisena.

Vegaanisen tuorepuuron saat käyttämällä kasvipohjaista jogurttia.

Testattu Marttakeittiössä