Paahdettua tofua ja parsakaalia
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2021/12/Marttaliitto_kasvisaineisto_paahdettua_parsakaalia_ja_tofua_H-e1667820022486.jpg
Paahdettua tofua ja parsakaalia
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Gluteeniton
- Junnukokki
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasviproteiini
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Valmistusohje
Paahdettua tofua ja parsakaalia
4 annosta
2 pkt marinoitua tofua
(esim. kylmäsavu)
1 parsakaali
2 rkl seesamiöljyä
4 rkl seesaminsiemeniä
- Kuivaa tofu keittiöpyyhkeen tai talouspaperin päällä, jotta saat
enimmän kosteuden pois. Revi tofu käsin kuivalle pannulle rouheiksi paloiksi ja paista niihin hieman väriä pintaan. - Paloittele parsakaali ja lisää pannulle seesamiöljyn kanssa, paista. Parsakaali saa jäädä napakaksi.
- Lisää lopuksi pannulle seesaminsiemenet ja paahda niitä hetki.
- Tarjoa perunamuusin kera.
- Energia 167 kcal/annos
- Rasva 12.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
- Proteiini 10.7 g
- Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
- Sokerit 1.5 g
- Kuitu, kokonais- 1.7 g
- Natrium 12.5 mg
- Kalsium 369.4 mg
- Rauta 5.3 mg
- C-vitamiini 60.2 mg
Pääraaka-aineet
-
4 rklSeesaminsiemen, kuorineen
-
14 gÖljy, seesami
-
1 kplParsakaali, brokkoli
-
300 gTofu, soijavalmiste, soijapapujuusto