Paahdetut kikherneet
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/03/MARTAT_kasvissosekeitto_vaaka_H.jpg
Paahdetut kikherneet
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Maidoton
Valmistusohje
1 prk kypsiä kikherneitä (230 g)
1 rkl rypsiöljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
1 tl curryjauhetta
ripaus suolaa
1. Huuhtele kikherneet siivilässä.
2. Lisää pannulle kikherneet, öljy ja mausteet suolaa lukuun ottamatta. Paahda kikherneitä pannulla miedolla lämmöllä noin 10–15 minuuttia. Lisää ripaus suolaa. Nauti keiton kanssa.
- Energia 167 kcal/annos
- C-vitamiini 2.1 mg
- Rauta 1.8 mg
- Kalsium 26.6 mg
- Natrium 87.3 mg
- Kuitu, kokonais- 5 g
- Sokerit 4.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 24.6 g
- Proteiini 8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
- Rasva 4.7 g
Pääraaka-aineet
-
230 gkypsiä kikherneitä
-
1 rklrypsiöljyä
-
1 tljuustokuminaa
-
1 tljauhettua korianteria
-
1 tlcurryjauhetta
-
0.2 tlsuolaa