Pähkinäinen kaalisalaatti

G
4 annosta

Valmistusohje

lohko varhaiskaalia
1-2 dl rouhittuja maapähkinöitä
2 rkl öljyä
yhden sitruunan mehu

  1. Suikaloi kaali.
  2. Paahda pähkinöitä hetki pannulla.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna hetki marinoitua.
Hiilijalanjälki
0.16 kg CO2 ekv
  • Energia 448 kcal/annos
  • C-vitamiini 5 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 21.2 mg
  • Natrium 0.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Sokerit 2.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.1 g
  • Proteiini 6.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.6 g
  • Rasva 44.8 g