Pähkinäinen kaalisalaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/pahkinakaalisalaatti2.jpg
Pähkinäinen kaalisalaatti
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kesä
- Maidoton
- Salaatit
- Vegaaninen
Valmistusohje
lohko varhaiskaalia
1-2 dl rouhittuja maapähkinöitä
2 rkl öljyä
yhden sitruunan mehu
- Suikaloi kaali.
- Paahda pähkinöitä hetki pannulla.
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna hetki marinoitua.
0.16 kg CO2 ekv
- Energia 448 kcal/annos
- C-vitamiini 5 mg
- Rauta 0.8 mg
- Kalsium 21.2 mg
- Natrium 0.7 mg
- Kuitu, kokonais- 2.2 g
- Sokerit 2.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 6.1 g
- Proteiini 6.7 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 3.6 g
- Rasva 44.8 g
Pääraaka-aineet
-
1 1/2 dlPähkinä, maapähkinä
-
1 1/2 dlRypsiöljy
-
1/2 dlSitruunamehu