Paistettu muna
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/paistettumuna1.jpg
Paistettu muna
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Välipalat
Valmistusohje
1 kananmuna
voita
- Sulata voi paistinpannulla ja lisää rikottu kananmuna voin joukkoon.
- Kuoren puolikkaalla voit pitää keltuaista hetken keskellä, jolloin saat ns. häränsilmän.
- Paista alhaisessa lämpötilassa, jottei muna ruskistu liikaa.
(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)
0.19 kg CO2 ekv
- Energia 136 kcal/annos
- Rauta 1.5 mg
- Kalsium 35.9 mg
- Natrium 107.7 mg
- Sokerit 0.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
- Proteiini 7.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
- Rasva 11.8 g
Pääraaka-aineet
-
1 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
-
1/2 rklVoi