Paistettu silli

4 annosta

Valmistusohje

2 vähäsuolaista sillifileetä

3-4 rkl korppujauhoja

1 munankeltuainen

0,5 dl kuohukermaa

valkopippuria

sokeria

Paistamiseen: voita

  1. Leikkaa sillifileet kuutioiksi ja paista voissa korppujauhojen kanssa.
  2. Vatkaa munankeltuainen rikki, lisää sen joukkoon kerma ja hiukan valkopippuria.
  3. Kaada seos pannulle. Sekoita hyvin ja ripottele päälle hiukan sokeria.
  4. Tarjoa lämpimänä perunoiden kanssa tai hapanleivän päällä.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.63 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 324 kcal/annos
  • Rasva 20.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 9.1 g
  • Proteiini 12.3 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 22.1 g
  • Sokerit 17 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 2608.4 mg
  • Kalsium 87.2 mg
  • Rauta 2.1 mg
  • C-vitamiini 0.1 mg