Paistettu silli
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/11/Martat_paistettu_silli_H-e1734599962974.jpg
Paistettu silli
-
Avainsanat:
- Joulu
Valmistusohje
2 vähäsuolaista sillifileetä
3-4 rkl korppujauhoja
1 munankeltuainen
0,5 dl kuohukermaa
valkopippuria
sokeria
Paistamiseen: voita
- Leikkaa sillifileet kuutioiksi ja paista voissa korppujauhojen kanssa.
- Vatkaa munankeltuainen rikki, lisää sen joukkoon kerma ja hiukan valkopippuria.
- Kaada seos pannulle. Sekoita hyvin ja ripottele päälle hiukan sokeria.
- Tarjoa lämpimänä perunoiden kanssa tai hapanleivän päällä.
Hiilijalanjälki
0.63 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 324 kcal/annos
- Rasva 20.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 9.1 g
- Proteiini 12.3 g
- Hiilihydraatti, imeytyvä 22.1 g
- Sokerit 17 g
- Kuitu, kokonais- 0.5 g
- Natrium 2608.4 mg
- Kalsium 87.2 mg
- Rauta 2.1 mg
- C-vitamiini 0.1 mg
Pääraaka-aineet
-
1 rklVoi
-
1 rklVoi
-
0.5 tlSokeri
-
0.5 tlValkopippuri
-
0.2 cupKerma, kuohukerma, rasvaa 35 %
-
1 kplKananmunan keltuainen, 34% kananmunan massasta
-
4 rklJauho, korppujauho
-
350 gMauste/suolasilli, keskiarvo