Pakastetut kalakuutiot vauvalle

G
35 annosta

Valmistusohje

Tästä annoksesta  noin 35 kuutiota (à 1 rkl)

400 g ruodotonta, kuutioitua kalaa, esim. seitiä, siikaa, Norjan lohta ja kasvatettua kirjolohta.
2 dl vettä

  1. Keitä puhdistettu ja kuutioitu kala hiljalleen kypsäksi kannen alla. Kala kypsyy muutamassa minuutissa.
  2. Soseuta kypsänä keitinliemineen esim. sauvasekoittimella tai haarukalla.
  3. Jäähdytä.
  4. Nostele seos jääpalarasiaan. Suojaa jääpalarasia pakastepussilla tai kelmulla ja pakasta.
  5. Irrota jäätyneet sosepalat jääpalarasiasta ja siirrä pakastusrasiaan tai -pussiin. Nimeä ja laita takaisin pakastimeen.
  6. Ota pakastimesta käyttöön tarpeen mukaan ja tarjoa vaikkapa kasvis- tai perunasoseen kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.08 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 18 kcal/annos
  • Rasva 1.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Proteiini 1.9 g
  • Natrium 6 mg
  • Kalsium 15 mg
  • Rauta 0 mg