Pasta-soijarouhevuoka
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/10/A63X0521.jpg
Pasta-soijarouhevuoka
Valmistusohje
6 dl (tummaa) makaronia
vettä makaronien keittämiseen
suolaa
1 ½ dl tummaa soijarouhetta
3 dl vettä
½ kasvisliemikuutio
1 rkl öljyä
1 sipuli
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
mustapippuria
ripaus chilimaustetta
munamaito:
8 dl maitoa
2 kananmunaa
ripaus suolaa
pinnalle:
tomaattia
juustoraastetta
vuoan voiteluun:
rypsiöljyä
- Keitä soijarouhetta noin 5 minuuttia liemikuutiolla maustetussa vedessä.Valuta keitinvesi pois, jos tarpeen.
- Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä miltei kypsäksi ja kaada vesi pois.
- Hienonna sipuli ja paista sitä ja soijarouhetta pannulla tilkassa öljyä.
- Lisää tomaattipyree, soijakastike ja mausteet.
- Riko kananmunat kulhoon, vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito, mausta ripauksella suolaa.
- Laita voideltuun uunivuokaan puolet makaroneista.
- Lisää sipuli-soijarouheseos ja loput makaronit.
- Kaada munamaito vuokaan. Koristele halutessasi puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja juustoraasteella.
- Paista laatikkoa uunissa 175°C:ssa tunnin verran.